Over ons

EVEN VOORSTELLEN!

Aangenaam! Mijn naam is Martijn de Vries, medeoprichter van Carrera Recruitment BV.

Al ruim 15 jaar bouw ik met een enthousiast wisselend team aan Carrera Recruitment, een arbeidsbemiddelingsbureau in de regio Drechtsteden.

In 2008 introduceerden we onze visie: Recruitment is mensenwerk en dat zal altijd zo blijven. Ik, maar ook de rest van het team, gelooft in het aangaan van diepgaande relaties waarmee we jou de juiste kandidaten kunnen bemiddelen, ze coachen en  te adviseren en ontzorgen. Het hele team bestaat uit mensen die de visie delen en uitdragen; een team dat met dezelfde zorgvuldigheid is samengesteld als dat we voor jou jouw vacatures zullen invullen.

Wij focussen ons niet op een doelgroep, maar we creëren graag een volggroep. Daarmee bedoelen we dat potentiële kandidaten onze visie delen en gaan voor een duurzame, loyale en persoonlijke relatie met een werkgever.

Het zijn én vinden van mensen die met deze visie aan het werk willen, maakt dat we bij Carrera Recruitment het mooiste beroep hebben wat er bestaat.

In 2008 hebben Steffie den Hartog en ik Carrera Recruitment opgericht en hebben we succesvol samengewerkt aan het bedrijf. Na 16 jaar zal ik in 2024 volledig eigenaar worden van Carrera Recruitment BV en zet ik de visie met veel plezier voort!

WAAR WIJ IN GELOVEN EN ONDERSCHEIDEN?

Vakkennis in combinatie met het aangaan van diepgaande relaties en persoonlijk adviseren over de volgende stap in je carrière. Wij willen niet zomaar bemiddelen, maar arbeidsbemiddeling een stap verder brengen. Werk en vrije tijd raken steeds meer vervlochten met elkaar en daarom adviseren wij over de beste combinatie hiertussen.

HET ZOVEELSTE BEMIDDELINGSBUREAU? ZEKER NIET!

Natuurlijk niet! Eén van de velen, misschien, maar niemand die het zo persoonlijk aanpakt als Carrera Recruitment. Omdat recruitment mensenwerk is en dat altijd zo zal blijven. Wij willen werken met kandidaten die geloven waar wij in geloven. Wij kijken niet alleen bij welk bedrijf je het meeste kan verdienen. Onze adviseurs kijken welk bedrijf het beste past qua levenswaarden, cultuur, leer- en doorgroeimogelijkheden.

KLINKT GOED! HOE DAN?

Simpel. Wij zetten niet zomaar vacatures uit of nemen opdrachten aan. Wij dagen onze opdrachtgevers uit na te denken over hun bedrijfscultuur en de samenhang tussen werk en privé. Dit bespreken we naast de inhoudelijke kennis die nodig is voor de functie. Deze diepgang vormt de basis van ons work-life balans advies aan jou. Onze sollicitatieprocedure is hierop aangepast.

Daarna blijven we de relatie onderhouden met onze kandidaten. We hebben regelmatig contact en blijven via onze communicatiekanalen adviseren en informeren. Blijf jezelf ontwikkelen met behulp van onze kennisbanken.

Ons team

Carrera Recruitment bestaat uit een hecht team van ambitieuze professionals die elke dag weer vol passie klaar staan voor de groei van werknemers én werkgevers. Wij geloven in persoonlijk recruitment, en stellen ons daarom graag aan jou voor. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan, toe bent aan versterking in jouw organisatie of vragen hebt omtrent het salaris of CAO’s; wij helpen je graag verder! Zie hieronder aan welke collega jij het beste je vraag kunt stellen en neem direct contact op via mail, LinkedIn of Whatsapp.

Martijn de Vries

Martijn is mede oprichter van Carrera en de meest sportieve collega van ons team. Je komt hem tegen op zijn snowboard op de ski piste maar net zo goed op zijn surfplank En als er een wedstrijdelement bij zit, dan komt de Mudrunner pas echt op gang. En hoe is hij dan als collega en jouw coach? Nou dan leer je hem pas echt kennen. Een paar steekwoorden die goed bij hem passen: sociaal, doorzettingsvermogen, enthousiast, passievol en vooral veel inlevingsvermogen. Oh ja, hij drinkt zijn koffie zwart en is vooral de beste bbq-er van onze jaarlijkse Carrera BBQ.

Malika Kouwenhoven

Malika is onze rots in de cijfers. Ze verzorgt niet alleen onze boekhouding maar is ook hoofd salarisadministratie en algemene vraagbaak. Met een gezellig muziekje op de achtergrond zorgt ze er elke week weer voor dat iedereen tevreden naar de bankrekening kan kijken. Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: vertrouwen, goed luisteren, nauwkeurig, rustig en planmatig. Maar hoe rustig ze ook overkomt, in onze 30 Seconds Battle scoort ze met het grootste gemak. Houdt ze ook van koffie? Jazeker, voor een lekkere Cappuccino beantwoordt ze jouw vragen als eerste.

Marcha Otte

Marcha is onze regelaar achter de schermen. Ze zorgt dat de contracten tot in de puntjes kloppen, dat de verjaardagskaarten altijd op tijd zijn maar zorgt ook voor een lekkere lunch. En hoe ze haar koffie drinkt?! Gewoon lekker zwart en ‘s middags een lekker theetje voor de afwisseling.

Britt Knape

Britt is verantwoordelijk voor het werven van kandidaten voor Technics en Automotive. Kandidaten hebben aan haar een volwaardige en altijd vrolijke gesprekspartner De mens achter de kandidaat staat voor haar centraal in haar werk. Zoals wij Britt kennen is ze altijd vrolijk, spontaan en energiek! Britt maak je blij met een heerlijke kop thee.

Susanne van Nieuwland

Susanne is vaak te vinden op de bouwput of in de kantine bij haar klanten. Binnen no time heeft ze de bouwafdeling nieuw leven ingeblazen. En ze staat bij ons bekend als sterren kok en verzorgt de meest creatieve lunches. Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: humoristisch, spontaan, empathisch, collegiaal, maar vooral gezellig om mee te werken. Niet alleen voor ons maar ook voor jou als coach. En hoe ze haar koffie drinkt? Tja, ze switcht van zwarte koffie in de ochtend naar een pittige thee in de middag.

Roy de Wit

Roy spendeert zijn de vrije uren graag met vrienden onder het genot van een goed stuk vlees van de BBQ en een lekker biertje, dit meestal na het touren met de motor of tijdens het kijken van de F1 en MotoGP. Construction is een way of life dus klussen in het huis is ook niet vreemd, want een huis komt nooit af.