Over ons

EVEN VOORSTELLEN!

Aangenaam! Steffie en Martijn, oprichters van Carrera. Wij, en ons team, hebben het mooiste beroep wat er bestaat. 13 jaar geleden begonnen met een visie; recruitment is mensenwerk en dat zal altijd zo blijven. Wij geloven in het aangaan van diepgaande relaties om zodoende kandidaten te bemiddelen, te coachen, te adviseren en ontzorgen. Wij focussen ons niet op een doelgroep, maar creëren graag een volggroep. Potentiële kandidaten die geloven waar wij in geloven in wat belangrijk is bij het zoeken naar een nieuwe baan.

WAAR WIJ IN GELOVEN EN ONDERSCHEIDEN?

Vakkennis in combinatie met het aangaan van diepgaande relaties en persoonlijk adviseren over de volgende stap in je carrière. Wij willen niet zomaar bemiddelen, maar arbeidsbemiddeling een stap verder brengen. Werk en vrije tijd raken steeds meer vervlochten met elkaar en daarom adviseren wij over de beste combinatie hiertussen.

HET ZOVEELSTE BEMIDDELINGSBUREAU? ZEKER NIET!

Natuurlijk niet! Eén van de velen, misschien, maar niemand die het zo persoonlijk aanpakt als Carrera Recruitment. Omdat recruitment mensenwerk is en dat altijd zo zal blijven. Wij willen werken met kandidaten die geloven waar wij in geloven. Wij kijken niet alleen bij welk bedrijf je het meeste kan verdienen. Onze adviseurs kijken welk bedrijf het beste past qua levenswaarden, cultuur, leer- en doorgroeimogelijkheden.

KLINKT GOED! HOE DAN?

Simpel. Wij zetten niet zomaar vacatures uit of nemen opdrachten aan. Wij dagen onze opdrachtgevers uit na te denken over hun bedrijfscultuur en de samenhang tussen werk en privé. Dit bespreken we naast de inhoudelijke kennis die nodig is voor de functie. Deze diepgang vormt de basis van ons work-life balans advies aan jou. Onze sollicitatieprocedure is hierop aangepast.

Daarna blijven we de relatie onderhouden met onze kandidaten. We hebben regelmatig contact en blijven via onze communicatiekanalen adviseren en informeren. Blijf jezelf ontwikkelen met behulp van onze kennisbanken.

Ons team

Carrera Recruitment bestaat uit een hecht team van ambitieuze professionals die elke dag weer vol passie klaar staan voor de groei van werknemers én werkgevers. Wij geloven in persoonlijk recruitment, en stellen ons daarom graag aan jou voor. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan, toe bent aan versterking in jouw organisatie of vragen hebt omtrent het salaris of CAO’s; wij helpen je graag verder! Zie hieronder aan welke collega jij het beste je vraag kunt stellen en neem direct contact op via mail, LinkedIn of Whatsapp.

Martijn de Vries

Martijn is mede oprichter van Carrera en de meest sportieve collega van ons team. Je komt hem tegen op zijn snowboard op de ski piste maar net zo goed op zijn surfplank. En als er een wedstrijdelement bij zit, dan komt de Mudrunner pas echt op gang. En hoe is hij dan als collega en jouw coach? Nou dan leer je hem pas echt kennen. Een paar steekwoorden die goed bij hem passen: sociaal, doorzettingsvermogen, enthousiast, passievol en vooral veel inlevingsvermogen. Oh ja, hij drinkt zijn koffie zwart en is vooral de beste bbq-er van onze jaarlijkse Carrera BBQ.

Steffie den Hartog

Steffie is mede oprichter van Carrera en onze grootste dierenvriendin. We weten niet precies hoeveel honden en katten ze heeft maar gelukkig verraden haar papagaaien dat aan ons. Maar hoe is ze dan als collega en als jouw coach? Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: enthousiast, doortastend, empathisch, loyaal, luisteren maar vooral een doorzetter. Soms kan ze een beetje overenthousiast raken maar wees gerust, ze heeft het goed met je voor. Hoe drinkt ze haar koffie? Tja, ze is een tikkie verslaafd aan koffie maar het liefst met een wolkje melk.

Kim Lagerwerf

Kim is onze Operationeel Manager en onze beste tennisster. We weten alleen niet precies of ze het tennisspelen nu leuker vindt dan napraten aan de bar? Maar goed, als collega en jouw coach ervaar je gelijk hoeveel passie ze heeft voor de arbeidsbemiddeling. Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: humor, enthousiasme, energiek, loyaal en gezellig. Ze staat bij ons bekend en zelfs berucht om haar creatieve invulling van onze personeelsuitjes. Hoe ze haar koffie drinkt? Vooral zwart en bij voorkeur met een wolkje Baileys.

Michael Ouwens

Michael is de meest recente aanwinst in ons team of moet ik zeggen in ons elftal? Hij is namelijk niet alleen een groot Feijenoord fan maar hij is zelf ook een fanatieke voetballer. Is hij dan elk weekend alleen op het voetbalveld te vinden? Neuh echt niet want hij komt makkelijk aan zijn dosis zonuren op het terras of op het festivalterrein. Een paar steekwoorden die goed bij hem passen: vrolijk, energie voor tien, gretig en een grote passie voor de metaalbewerking. Deelt hij onze passie voor koffie? Nee, hier moeten we echt aan gaan werken want nu maak je hem alleen blij met water (of iets met alcohol in het weekend?).

Susanne van Nieuwland

Susanne is vaak te vinden op de bouwput of in de kantine bij haar klanten. Binnen no time heeft ze de bouwafdeling nieuw leven ingeblazen. En ze staat bij ons bekend als sterren kok en verzorgt de meest creatieve lunches. Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: humoristisch, spontaan, empathisch, collegiaal, maar vooral gezellig om mee te werken. Niet alleen voor ons maar ook voor jou als coach. En hoe ze haar koffie drinkt? Tja, ze switcht van zwarte koffie in de ochtend naar een pittige thee in de middag.

Roy de Wit

Roy spendeert zijn de vrije uren graag met vrienden onder het genot van een goed stuk vlees van de BBQ en een lekker biertje, dit meestal na het touren met de motor of tijdens het kijken van de F1 en MotoGP. Construction is een way of life dus klussen in het huis is ook niet vreemd, want een huis komt nooit af.

Serena van Pelt

Serena van Pelt is onze Automotive dame. Ze rijdt elke dag in haar snelle bolide onze Automotive richting op en haar brandstof is met name (veel) koffie met een wolkje melk. Een dame met een autohart? Jazeker, ze werkt al jaren in de autobranche en weet als geen ander wat autoliefde inhoudt en moeiteloos vliegt de autovaktaal ons om de oren. Vol passie komt zij kijken bij het wagenpark van de klant of trapt ze op het gas om haar kandidaten zo snel mogelijk aan een nieuwe baan te helpen. Een paar steekwoorden die bij haar passen: dierenliefhebber, panterprintjes-fanaat, krachttraining, festivalganger, sportwagens en make-up.

Marjolein Arons

Marjolein is onze motor op de backoffice. Zodra jouw nieuwe baan een feit is, springt ze voor je in de bres. Contract maken, uren portal optuigen, kaartje sturen etc. Alles om jouw Onboarding zo perfect mogelijk te maken en zonder turbulentie. Een paar steekwoorden die bij haar passen: gezelligheid, vriendelijk, punctueel en super dienstverlenend. In haar vrije tijd zou ze het liefst in Portugal zijn. Lekker uitgebreid eten met een goed glas wijn op zijn tijd. Hè? Geen koffie? Jawel hoor, bij ons op kantoor maken we haar blij met échte bonen koffie.

Malika Kouwenhoven

Malika is onze rots in de cijfers. Ze verzorgt niet alleen onze boekhouding maar is ook hoofd salarisadministratie en algemene vraagbaak. Met een gezellig muziekje op de achtergrond zorgt ze er elke week weer voor dat iedereen tevreden naar de bankrekening kan kijken. Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: vertrouwen, goed luisteren, nauwkeurig, rustig en planmatig. Maar hoe rustig ze ook overkomt, in onze 30 Seconds Battle scoort ze met het grootste gemak. Houdt ze ook van koffie? Jazeker, voor een lekkere Cappuccino beantwoordt ze jouw vragen als eerste.