Ons verhaal

Even voorstellen!

Aangenaam! Steffie en Martijn, oprichters van Carrera. Wij, en ons team, hebben het mooiste beroep wat er bestaat. 13 jaar geleden begonnen met een visie; recruitment is mensenwerk en dat zal altijd zo blijven. Wij geloven in het aangaan van diepgaande relaties om zodoende kandidaten te bemiddelen, te coachen, te adviseren en ontzorgen. Wij focussen ons niet op een doelgroep, maar creëren graag een volggroep. Potentiële kandidaten die geloven waar wij in geloven in wat belangrijk is bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Waar wij in geloven en onderscheiden?

Vakkennis in combinatie met het aangaan van diepgaande relaties en persoonlijk adviseren over de volgende stap in je carrière. Wij willen niet zomaar bemiddelen, maar arbeidsbemiddeling een stap verder brengen. Werk en vrije tijd raken steeds meer vervlochten met elkaar en daarom adviseren wij over de beste combinatie hiertussen.

Het zoveelste bemiddelingsbureau? Zeker niet!

Natuurlijk niet! Eén van de velen, misschien, maar niemand die het zo persoonlijk aanpakt als Carrera Recruitment. Omdat recruitment mensenwerk is en dat altijd zo zal blijven. Wij willen werken met kandidaten die geloven waar wij in geloven. Wij kijken niet alleen bij welk bedrijf je het meeste kan verdienen.  Onze adviseurs kijken welk bedrijf het beste past qua levenswaarden, cultuur, leer- en doorgroeimogelijkheden.

Klinkt goed! Hoe dan?

Simpel. Wij zetten niet zomaar vacatures uit of nemen opdrachten aan. Wij dagen onze opdrachtgevers uit na te denken over hun bedrijfscultuur en de samenhang tussen werk en privé. Dit bespreken we naast de inhoudelijke kennis die nodig is voor de functie. Deze diepgang vormt de basis van ons work-life balans advies aan jou. Onze sollicitatieprocedure is hierop aangepast

Eenmaal bemiddeld en dan tot ziens?

Zeker niet! We blijven de relatie onderhouden met onze kandidaten. We hebben regelmatig contact en blijven via onze communicatiekanalen adviseren en informeren. Blijf jezelf ontwikkelen met behulp van onze kennisbanken.