FF voorstellen.. Susanne!

Net zoals veel van mijn collega’s ben ik per toeval in het leukste vak ter wereld gerold.

Lang, lang, geleden heb een opleiding ‘logistiek’ gevolgd. Na het behalen van mijn diploma heb ik een aantal jaar in de logistieke sector gewerkt. Eerst als import medewerker in New Jersey, USA. Eenmaal terug in Nederland ben ik de export kant op gegaan. Toen ik het tijd vond voor een nieuwe stap, ging ik langs het detacheringbureau de Rotterdamse. Via via wist ik dat dat een goed bemiddelingsbureau was, één met vaste banen en met verstand van zaken.

Het gesprek met de eigenaresse liep heel anders dan gepland; ze bood me een baan aan bij hun intern! Dus niet meer als logistiek medewerker maar als …. Ja wat eigenlijk?!
Ik begon met cv’s selecteren van de kandidaten, aan de hand van de vacatures en mijn ervaring in de sector, lukte het aardig om een goede match te maken. Al snel kreeg ik het vertrouwen om de kandidaten ook zelf te interviewen, het cv in eigen lay-out te maken en voorstellen bij de opdrachtgever. En zo is het balletje gaan rollen en dat rolt nog steeds!

Nu niet meer in de logistiek maar in de Construction. Wat de twee sectoren gemeen hebben is de gedrevenheid van de (meeste) mensen. Opdrachtgevers willen graag vertellen wat hun bedrijf doet en vakmensen net zo goed want ze zijn trots op hun werk.

Wie is Susanne privé?
Ik woon samen met Ed in Ridderkerk, samen met mijn twee dochters. We zijn graag buiten om een stukje te wandelen, te fietsen in de buurt of wat verder van huis. Terrasje pakken, festivalletje met leuke muziek slaan we ook niet over. Ik houd van koken, drink graag een bijpassend wijntje, ga graag op vakantie met z’n viertjes en tussendoor een stedentripje samen. Best wel standaard dus ?

Even terugkomend op mijn eerste zin.. Het leukste vak ter wereld? Jazeker!
Niks is leuker dan DE werkzoekende aan een leuke baan te helpen en de opdrachtgever blij te maken met een goede en enthousiaste nieuwe medewerker. En dit werk is al helemaal leuk als je het mag doen vanuit een mooi kantoorpand in Papendrecht met super toffe collega’s!

Susanne

FF Voorstellen… Martijn!

FF Voorstellen… Martijn!

Even voorstellen … Martijn! Al ruim 16 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en altijd optimistisch ! Eén van de ...
Steffie 25 jaar in het vak!

Steffie 25 jaar in het vak!

Even een terugblik op een bijzondere dag voor mij…. 1 juli 2022 werkte ik 25 jaar in de uitzendbranche. Ik ben ...