FF Voorstellen… Malika

Ik ben Malika, het (financiële) gezicht achter onze boekhouding. Ik werk sinds 2015 bij Carrera en heb me vanaf de eerste dag bezig gehouden met alle financiële facetten binnen ons bedrijf.De salarisverwerking, het controleren van urenbriefjes, beantwoorden van vragen over salarissen, betalen van facturen etc.Ik werk dus eigenlijk achter de schermen maar ik heb veel contact met onze kandidaten en klanten. Leuk om te noemen is wel onze medewerker die elke week zijn werkbriefje stuurt met een verhaaltje over hoe zijn week was geweest. Heel leuk om te lezen en op deze manier een band op te bouwen. Zo hoor ik eigenlijk ook veel achtergrondverhalen en leer ik iedereen ook persoonlijk kennen.

Mijn favoriete vakantielanden zijn Spanje en Turkije vanwege het lekkere zonnetje en de vele markten om rond te snuffelen. Verder vind ik het leuk om uit eten te gaan en tijd met mijn gezin door te brengen.

EEN NIEUWE BAAN!

EEN NIEUWE BAAN!

Niet echt natuurlijk, het werken in de wereld van de Recruitment blijft natuurlijk het mooiste beroep wat er ...
FF Voorstellen… Martijn!

FF Voorstellen… Martijn!

Even voorstellen … Martijn! Al ruim 16 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en altijd optimistisch ! Eén van de ...