FF Voorstellen… Malika

Ik ben Malika, het (financiële) gezicht achter onze boekhouding. Ik werk sinds 2015 bij Carrera en heb me vanaf de eerste dag bezig gehouden met alle financiële facetten binnen ons bedrijf.De salarisverwerking, het controleren van urenbriefjes, beantwoorden van vragen over salarissen, betalen van facturen etc.Ik werk dus eigenlijk achter de schermen maar ik heb veel contact met onze kandidaten en klanten. Leuk om te noemen is wel onze medewerker die elke week zijn werkbriefje stuurt met een verhaaltje over hoe zijn week was geweest. Heel leuk om te lezen en op deze manier een band op te bouwen. Zo hoor ik eigenlijk ook veel achtergrondverhalen en leer ik iedereen ook persoonlijk kennen.

Mijn favoriete vakantielanden zijn Spanje en Turkije vanwege het lekkere zonnetje en de vele markten om rond te snuffelen. Verder vind ik het leuk om uit eten te gaan en tijd met mijn gezin door te brengen.

FF Voorstellen..Marcha

FF Voorstellen..Marcha

Hoi! Mijn naam is Marcha en ik ben Carrera’s nieuwste aanwinst. Binnen Carrera Recruitment ga ik alles voor jou ...
Steffie 25 jaar in het vak!

Steffie 25 jaar in het vak!

Even een terugblik op een bijzondere dag voor mij…. 1 juli 2022 werkte ik 25 jaar in de uitzendbranche. Ik ben ...