FF Voorstellen… Britt

Hoi! Mijn naam is Britt en ik ben Recruitment Consultant bij Carrera Recruitment. Heb je ooit ervaren dat het pad na het afronden van je opleiding niet zo helder leek als je had gehoopt? Dat was bij mij zeker het geval nadat ik mijn horecaopleiding had afgerond. Een traditionele beroepskeuzetest wees me in de richting van HR en zonder te aarzelen besloot ik de sprong te wagen en ben ik afgestudeerd in HR.

Het was een toevallige wending dat mijn vriend, reagerend op een vacature via Carrera, een balletje opgooide bij Roy en Martijn. Zij boden me de kans aan om intern bij Carrera te komen werken en ik greep die met beide handen aan!

Ik krijg ongelooflijk veel energie van het ontdekken wie jij bent en hoe ik jou kan helpen aan een baan waar je plezier uit haalt! Het geeft me veel vreugde om jou (weer) te zien stralen. Bij Carrera heb ik de kans om deze vreugde en interactie te omarmen als Recruitment Consultant, het voelde als een natuurlijke stap in mijn carrière. Zoals je kunt zien, staat de mens bij mij echt centraal. Ik ben er voor jou, met een luisterend oor, behulpzaamheid en een dosis humor. Maar kom bij mij niet aan met moeilijke spreekwoorden, want daar heb ik weinig verstand van ;).

Buiten mijn werk ben ik altijd in voor avontuur en creativiteit. Mijn bucketlist zit vol met toffe dingen, vind ik zelf, zoals danslessen, acroyoga, surfen op Lombok en het behalen van mijn duikbrevet in Thailand.

Steffie 25 jaar in het vak!

Steffie 25 jaar in het vak!

Even een terugblik op een bijzondere dag voor mij…. 1 juli 2022 werkte ik 25 jaar in de uitzendbranche. Ik ben ...
FF Voorstellen… Martijn!

FF Voorstellen… Martijn!

Even voorstellen … Martijn! Al ruim 16 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en altijd optimistisch ! Eén van de ...