FF Voorstellen..Marcha

Hoi! Mijn naam is Marcha en ik ben Carrera’s nieuwste aanwinst. Binnen Carrera Recruitment ga ik alles voor jou proberen te regelen zodra jouw plaatsing een feit is!

Regelen en organiseren zijn dingen die goed bij mij passen, zowel zakelijk als privé ben ik dan helemaal in mijn element.
Dit heb ik de afgelopen tien jaar mogen toepassen in het RVS. Een echte mannen wereld waar ik veel technisch en logistiek inzicht heb gekregen. Eigenlijk was mijn quote ”wat de verkoop beloofd, maak ik waar!” Ondanks dat dit mijn goed af ging, merkte ik het dat tijd was voor iets anders.
Solliciteren voelde eng en onbekend, zeker na zo’n lange tijd.. en wat wil ik dan precies?
Ik besloot het om te draaien, waarom benader ik geen bedrijf dat mij opneemt in hun bestand waarbij ik kan vertellen wie ik ben en wat ik precies wil? Carrera kwam als eerste naar boven en dit bleek al snel een gouden zet. Na een leuk telefoongesprek was ik direct enthousiast!
Het volgende telefoontje was nog veel leuker waarin Carrera mij vroeg; ‘’lijkt het jou niet leuk om bij ons intern te komen werken!?’’ Na de gesprekken die volgde besloot ik mijn veilige basis op werkgebied op te geven en mijzelf open te stellen voor het nieuwe, onbekende! Ik verliet mijn vorige job met een gevoel van ‘’it always felt like home’’ en mijzelf thuis voelen vind ik het allerbelangrijkste!

Thuis is mijn veilige haven en dit wordt mede mogelijk gemaakt door mijn vier grote liefdes; Vriend Bob, onze dochtertjes Mia en Bobbi en hond Pip. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd met hun door om dit vervolgens af te wisselen met gezellige momenten met mijn vriendinnen incl. een lekkere borrelplank en een goed glas wijn. Als je mij kent weet je dat ik ontzettend enthousiast, zorgzaam en geïnteresseerd ben en als je in mijn hart zit ga ik voor je door het vuur!

FEITEN EN FABELS OVER UITZENDEN

FEITEN EN FABELS OVER UITZENDEN

Hoe vaak hoor je het wel niet: “werken via een uitzendbureau.. dan verdien je toch veel minder”? Of “je bent maar ...
FF Voorstellen… Malika

FF Voorstellen… Malika

Ik ben Malika, het (financiële) gezicht achter onze boekhouding. Ik werk sinds 2015 bij Carrera en heb me vanaf de ...