Papendrecht voelt als een nieuw thuis

Het jaar is voorbij gevlogen. Op 22 april 2020 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Papendrecht. We hebben heel wat werk verzet om er een mooie en gezellige werkomgeving van te maken. Na heel wat fysieke arbeid en hulp van alle personeelsleden (op gepaste afstand), zijn we verhuisd en is het briefpapier en visitekaartje aangepast van Ridderkerk naar Papendrecht.

Jammer genoeg hebben we de opening op gepaste wijze moeten vieren. Geen groot feest dus, maar ondanks dat zijn Steffie en ik enorm trost op deze nieuwe prachtige en sfeervolle locatie in Papendrecht.

 

 

 

 

Waarom verhuizen ?

We wilden graag al enige tijd een nieuwe eigen locatie. Wij hebben hier dan ook best lang naar moeten zoeken. Een eigen plek die voor alle Carrera medewerkers als een goede plek zou voelen met uiteraard een goede bereikbaarheid voor iedereen. Maar ook de werkzoekenden en klanten die langs komen voor een kennismaking moeten zich welkom voelen.

Dat is gelukt! We zijn blij met de gekozen locatie, de inrichting en de sfeer als we door de ramen naar buiten kijken.

Na bijna 12 jaar in Ridderkerk, ben je toch iets gewend en is het maar afwachten of het inderdaad gaat bevallen. Maar het voelde gelijk als thuiskomen.

We hebben leuke herinneringen aan de het kantoor in Ridderkerk, maar na een jaar in Papendrecht kunnen we het goed vergelijken en hebben wij hier ook al hele leuke herinneringen mogen maken!
Wat ons betreft hebben we een goede keuze gemaakt en gaan wij hier voorlopig niet meer weg ?

Veel bezoek kon er helaas niet komen en het werken op kantoor was op sommige momenten ook niet altijd mogelijk en ook niet altijd even “gezellig” zo op afstand of allemaal in aparte ruimtes. Maar de nieuwe locatie is geschikt voor onze beoogde groei, dus we hebben ook in deze Corona tijd goed en veilig kunnen werken.

 

 

 

 

Terugblikken en vooruit kijken

Een terugblik op een 1 jaar Nieuwland Parc in Papendrecht is leuk, maar we kijken liever vooruit. Zodra alles weer meer en meer open kan, liggen de kansen voor onze sector open. De vraag naar flexibele inzet van personeel zal gaan toenemen. Dat betekent dus dat we het drukker gaan krijgen en kunnen na gaan denken over de interne groei die we voor ogen hadden, voordat we gingen verhuizen.

We zijn dus erg blij met de ons nieuwe kantoor en zien de toekomst positief tegemoet !

– Martijn

FF Voorstellen..Marcha

FF Voorstellen..Marcha

Hoi! Mijn naam is Marcha en ik ben Carrera’s nieuwste aanwinst. Binnen Carrera Recruitment ga ik alles voor jou ...
FF voorstellen.. Susanne!

FF voorstellen.. Susanne!

Net zoals veel van mijn collega’s ben ik per toeval in het leukste vak ter wereld gerold. Lang, lang, geleden ...