FF voorstellen.. Roy!

Ik was zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn leven… maar welke uitdaging? De afgelopen 12 jaar heb ik op diverse vlakken met mensen mogen werken en hiervan wist ik zeker dat ik dit weer wilde doen. Van ontwikkelingsplannen opstellen tot de behoefte van de klant omzetten in het beste advies en product, alles kwam aanbod. Door research en gesprekken kwam ik bij de functie consultant uit, dit was “De” combinatie met alles wat ik hiervoor had gedaan

Na twee leuke telefonische gesprekken met Martijn mocht ik op gesprek komen in Papendrecht. Op een comfortabele bank met een goede kop koffie heb ik toen mogen kennis maken met Martijn en Kim jeetje wat ging ik enthousiast naar huis! Een week later het gesprek met Steffie en mijn nu directe collega Susanne en voordat ik het wist mocht ik beginnen bij Carrera! Tijd om afdeling Construction in de bouwsteigers te zetten.
Maar het leven is niet alleen maar werk! Zo spendeer ik de vrije uren graag met vrienden onder het genot van een goed stuk vlees van de BBQ en een lekker biertje, dit meestal na het touren met de motor of tijdens het kijken van de F1 en MotoGP. Construction is een way of life dus klussen in het huis is ook niet vreemd, want een huis komt nooit af.

FF voorstellen.. Roy!

FF voorstellen.. Roy!

Ik was zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn leven… maar welke uitdaging? De afgelopen 12 jaar heb ik op diverse ...
Carrera Recruitment vult portfolio aan

Carrera Recruitment vult portfolio aan

Je kent Carrera Recruitment van de verschillende soorten vacatures in de techniek, automotive en de bouw. Al jaar ...