Nieuw hoofdstuk voor Carrera Recruitment

Deze maand namen we afscheid van 2023 en maakten we een nieuw begin met het jaar 2024. Maar voor Carrera Recruitment BV is deze jaarovergang anders dan anderen. Want waar we vanaf de oprichting in 2008 het nieuwe jaar inluidden met twee eigenaren, zal ik, Martijn, alleen verder gaan als eigenaar van Carrera Recruitment BV. Vanaf de oprichting in 2008 hebben we lief en leed gedeeld en een mooi bedrijf neergezet. Nu is het moment dat we besluiten ieder een eigen weg te gaan. Het ‘Carrera-boek’ sluit daarmee niet, we starten enkel een nieuw hoofdstuk.

Samen met het team behouden we dezelfde passie en enthousiasme voor het recruitmentvak. Maar managementwijzigingen van dit formaat hebben automatisch invloed op de werkvloer. Toch betekent het einde van deze samenwerking ook een nieuw begin. Een begin van een nieuw tijdperk, waarin we zaken (nog) beter kunnen gaan doen. Met het team hebben we deze veranderingen namelijk kunnen ombuigen naar nieuwe ideeën en een frisse blik op zaken, waar we de eerste weken van het jaar meteen de vruchten van plukken. Want een goed werkend team met een fijne ontspannen werksfeer, werkt door op onze klanten en kandidaten. We hebben de kick-off van 2024 gedaan, waarin we goede gesprekken hebben gevoerd met elkaar en duidelijke doelen voor ogen hebben.

Ons hoofddoel blijft vacatures invullen bij onze klanten. Daar verandert natuurlijk helemaal niets aan. Maar de markt is volop in beweging en we realiseren ons maar al te goed dat we ons moeten blijven onderscheiden en ontwikkelen.

Vanuit ons gezellige en huiselijke kantoor in Papendrecht, vinden we het belangrijk dat sollicitanten op een ontspannen wijze hun verhaal kunnen doen. Daar begint vaak het eerste echte persoonlijke contact. Dit gevoel willen we vasthouden en maken dus graag extra tijd vrij voor persoonlijke aandacht.

Recruitment is mensenwerk en dat zal het altijd blijven. Mijn missie voor de komende jaren is dan ook om met veel positiviteit en enthousiasme het bedrijf succesvol te houden. Omdat de meeste mensen mij wel kennen als rasoptimitst, kost het mij geen moeite deze missie hardop uit te spreken!

Martijn.

FF voorstellen.. Susanne!

FF voorstellen.. Susanne!

Net zoals veel van mijn collega’s ben ik per toeval in het leukste vak ter wereld gerold. Lang, lang, geleden ...
Steffie 25 jaar in het vak!

Steffie 25 jaar in het vak!

Even een terugblik op een bijzondere dag voor mij…. 1 juli 2022 werkte ik 25 jaar in de uitzendbranche. Ik ben ...