FF Voorstellen… Martijn!

Even voorstellen … Martijn!

Al ruim 16 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en altijd optimistisch ! Eén van de eigenaren stelt zich voor en wil graag iets meer kwijt over zichzelf dan alleen zijn rol op het werk. Een trotse vader, een man met teveel hobby’s haalt het maximale uit de week, maar hoe ?!
Mijn naam is Martijn de Vries. Een naam die ik niet vaak moet spellen, maar waarvan de achternaam dan wel weer erg vaak voorkomt. Maar er is er maar één werkzaam bij Carrera Recruitment BV. Samen met mijn compagnon Steffie den Hartog al ruim 11 jaar trotse eigenaar van dit leuke bedrijf. Een bedrijf waar humor en passie een grote rol speelt. Ik ga dan ook iedere dag met veel plezier naar kantoor.

Mijn carrière is ooit begonnen als manager bij een Albert Heijn filiaal. Ik ben in deze periode in deeltijd mijn HBO opleiding begonnen en tijdens deze opleiding gaan werken in de arbeidsbemiddeling. Dat is de beste keuze die ik ook heb kunnen maken.
Na 5 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een technisch recruitmentbureau, heb ik de stap gemaakt om voor mij zelf iets op te starten. Gelukkig heb ik dat samen gedaan, want het valt nog niet mee om een bedrijf op te starten waar zoveel wet- en regelgeving bij komt kijken. Maar bovenal is samenwerken en je aan elkaar kunnen optrekken in goede en slechte en tijden iets waar we de afgelopen 11 jaar vaak over hebben gesproken.
Net nog in de goede tijd gestart, maar na 5 maanden kwamen de eerste signalen van de recessie….. We hebben ons er doorheen geslagen en gelukkig gestaag kunnen groeien. Gelukkig ziet de markt er nu weer beter uit en hebben we de laatste twee jaar weer wat vet op de botten gekregen om investeringen te doen om onze verdere groeiplannen te verwezenlijken.

Maar wie ben ik naast het werk ?
Ook ben ik trotse vader van twee jongens, mede mogelijk gemaakt door mijn vrouw Silvia. Al jaren woonachting in het prachtige Vlaardingen. Hier gaan we voorlopig nog niet weg.
Wat ik belangrijk vind is ontspanning. Ik geloof in een optimale work-life-balance. Het mooie is dat iedereen daar op zijn manier invulling aan geeft. Aandacht voor het gezin vind ik belangrijk en staat wel op nummer 1.

Naast de vakanties is het leuk om met z’n allen leuke dingen te doen en te ontspannen. In ons geval is dat vaak iets actiefs, dat werkt voor ons het meest ontspannen.
Maar voor mijzelf werkt dat actieve het hele jaar door goed. Ik sport veel en probeer zoveel mogelijk tijd vrij te maken om met sport bezig te zijn. Ik ben geen type die uren voor de TV wil hangen, dus voor mij is een uurtje sport geen opgave. Ik krijg er meer energie door, eet gezonder, slaap beter en dit draagt bij een goede energie om de werkdag weer goed aan te kunnen. Maar het is een kwestie van keuzes maken, want voor een ander kan juist een uur op de bank hangen, klussen, gamen, de kroeg in of shoppen weer heel ontspannen werken.
De laatste jaren is de interesse in sport toegenomen. Maar ook de interesse in de verschillende soorten sporten en activiteiten. Het nadeel van deze brede interesse is dat ik daarom nooit ergens heel goed in ben geworden. Maar zolang het allemaal ontspanning is, maakt dat voor mij ook niet zoveel uit.

Mijn grootste passie is wel de watersport. Vanaf jongs af aan gek op windsurfen en wakeboarden en de laatste jaren zijn we ook met het gezin veel op het water geweest. Even weg van alle drukte en heerlijk ontspannen op het Grevelingenmeer.

Naast hard werken vind ik genieten wel echt het belangrijkste. “Zit niet op de centen, maar spaar voor mooie momenten” is een spreuk die echt bij mij past. Maar alles in de juiste balans dan wel te verstaan, want de work-life-balance is wel echt waar ik in geloof  !

watersport

 

Papendrecht voelt als een nieuw thuis

Papendrecht voelt als een nieuw thuis

Het jaar is voorbij gevlogen. Op 22 april 2020 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Papendrecht. We hebben ...
Steffie 25 jaar in het vak!

Steffie 25 jaar in het vak!

Even een terugblik op een bijzondere dag voor mij…. 1 juli 2022 werkte ik 25 jaar in de uitzendbranche. Ik ben ...