Construction Vacatures

Bemiddelen, adviseren, coachen en ontzorgen van technische professionals.

Wat wij bij Carrera Construction doen? Wij bemiddelen, adviseren, coachen en ontzorgen van bouw professionals en wij hebben hiervoor de leukste technische vacatures. In 2008 is Carrera Construction opgericht met een visie ‘ Recruitment is mensenwerk ‘ en dit zal altijd zo blijven.

Meest recente Construction Vacatures

Waar geloven wij in?

Onze collega’s hebben vakkennis over de bouw en kunnen jou hierdoor alles vertellen over onze bouw vacatures. We vragen onze klant goed na te denken over hun bedrijfscultuur, de secundaire arbeidsvoorwaarden en hun work-life-balance.

Wij geloven in het aangaan diepgaande relaties en persoonlijk adviseren over de volgende stap in je ontwikkeling. Wij willen niet zomaar bemiddelen, maar arbeidsbemiddeling een stap verder brengen. Werk en vrije tijd raken steeds meer vervlochten met elkaar en daarom adviseren wij over de beste combinatie hiertussen.

Het zoveelste bemiddelingsbureau? Zeker niet!

Natuurlijk niet! Eén van de velen, misschien, maar niemand die het zo persoonlijk aanpakt als Carrera Construction. Omdat recruitment mensenwerk is en dat altijd zo zal blijven. Wij willen werken met kandidaten die geloven waar wij in geloven. Wij kijken niet alleen bij welk technisch bedrijf je het meeste kan verdienen.

Construction Vacatures, maar voor wie?

Wij hebben passende vacatures voor alle schilders, timmermannen, meubelmakers, metselaars, glaszetters, maar ook de werkvoorbereider of projectleider is bij ons aan het juiste adres. of je een baan zoekt naast je BBL opleiding, je eerste fulltime baan of juist de laatste stap in je loopbaan wil zetten voor je pensioen. Naast onze vacatures voor vaste banen hebben wij ook leuke projecten beschikbaar voor de ZZP’er in de bouw.

Klint goed! Hoe werken wij?

Wij zetten niet zomaar vacatures uit of nemen opdrachten aan. Wij dagen onze opdrachtgevers uit na te denken over hun bedrijfscultuur en de samenhang tussen werk en privé. Dit bespreken we naast de inhoudelijke kennis die nodig is voor de functie, hoe jij kan groeien en wat daarin belangrijk is.

Hoe drink jij je koffie, of thee? Wij zorgen dat dit klaar staat tijdens onze eerste kennismaking.

Wat anderen over ons zeggen