Stage bij Carrera!

Carrera heeft een nieuwe stage medewerker

Bij Carrera Recruitment mag ik twee dagen stage lopen. Ik heb gekozen voor deze plek naar aanleiding van mijn profielkeuze op school. Maar wie ben ik nou eigenlijk?
Ik ben Senna, bijna vijftien jaar en woon in Arkel. Ik zit in Gorinchem op school en doe daar een tweetalige VWO-opleiding met daarbij een speciaal Cambridge pakket. Dit houdt in dat ik vanaf de 3de klas elk jaar een Engels examen krijg in literatuur, spelling, spraak en schrijfvaardigheid. Ook volg ik voor ongeveer 90% van mijn vakken in het Engels. In realiteit is dat elk vak behalve Frans, Duits en Nederlands.

Vakrichting en waarom TTO?

Ik heb voor TTO gekozen, omdat je hierdoor op hoog Engels niveau kan leren die ver boven het Nederlands gemiddelde zit. Dit niveau komt eerder overheen met examenstudenten die als moedertaal Engels hebben.
Aan het eind van dit jaar moet ik ook een vakrichting gaan kiezen. Wat houdt dit in? Vakrichting wil zeggen dat je vakken kan laten vallen en dus verder wordt gespecialiseerd. Je hebt diverse vakrichtingen zoals Economie & Maatschappij en Natuur & Techniek.
Zelf vind ik Economie en Maatschappij beter bij mij passen aangezien ik het leuk vind om economische problemen op te lossen en graag met getallen werk. Dit vakkenpakket is ook nodig om in de Recruitment branche te gaan werken.

Stageopdracht

Bij deze stageperiode bij Carrera Recruitment heb ik zelf enkele IT Solutions gemaakt. Ik heb een Windows Teams systeem aangemaakt inclusief de nodige zelf geprogrammeerde Bots. Wat zijn Bots? Bots zijn artificiële intelligentie systeempjes die je kan gebruiken voor simpele en gecompliceerde taken te automatiseren. Denk aan iemand feliciteren. Elke dag om 12:30 een berichtje sturen met daarin de tekst: Eet smakelijk! Ik heb voor Carrera een bot gemaakt die het efficiëntie niveau hopelijk van erg goed naar perfect kan brengen. Zo kan deze bot helpen met elkaar sturen op verschillende opdrachten. Zo kan Steffie bijvoorbeeld Kim een bericht sturen dat ze een e-mail moet versturen naar een klant. Dit allemaal zonder achter je bureau vandaan te komen en dus tijd te besparen.
Ook is er een systeem gemaakt voor de meest gebruikte bestanden zoals CV sjablonen. Door dit systeem kunnen de medewerkers van Carrera makkelijk bij deze bestanden zonder minutenlang door hun OneDrive te scrollen.
Ook heb ik een website in het Engels vertaald en enkele briefsjablonen gemaakt.

-Senna