Ons Team

ONS TEAM

Carrera Recruitment bestaat uit een hecht team van ambitieuze professionals die elke dag weer vol passie klaar staan voor de groei van werknemers én werkgevers. Wij geloven in persoonlijk recruitment, en stellen ons daarom graag aan jou voor. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan, toe bent aan versterking in jouw organisatie of vragen hebt omtrent het salaris of CAO’s; wij helpen je graag verder! Zie hieronder aan welke collega jij het beste je vraag kunt stellen en neem direct contact op via mail, LinkedIn of Whatsapp.


CARRERA RECRUITMENT

Even voorstellen Kim
 

Martijn de Vries is mede oprichter van Carrera en de meest sportieve collega van ons team. Je komt hem tegen op zijn snowboard op de ski piste maar net zo goed op zijn surfplank. En als er een wedstrijdelement bij zit, dan komt de Mudrunner pas echt op gang. En hoe is hij dan als collega en jouw coach? Nou dan leer je hem pas echt kennen. Een paar steekwoorden die goed bij hem passen: sociaal, doorzettingsvermogen, enthousiast, passievol en vooral veel inlevingsvermogen. Oh ja, hij drinkt zijn koffie zwart en is vooral de beste bbq-er van onze jaarlijkse Carrera BBQ.

 

 

 

Steffie den Hartog is mede oprichter van Carrera en onze grootste dierenvriendin. We weten niet precies hoeveel honden en katten ze heeft maar gelukkig verraden haar papagaaien dat aan ons. Maar hoe is ze dan als collega en als jouw coach? Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: enthousiast, doortastend, empathisch, loyaal, luisteren maar vooral een doorzetter. Soms kan ze een beetje overenthousiast raken maar wees gerust, ze heeft het goed met je voor. Hoe drinkt ze haar koffie? Tja, ze is een tikkie verslaafd aan koffie maar het liefst met een wolkje melk.

 

 

 

Kim Lagerwerf is onze Operationeel Manager en onze beste tennisster. We weten alleen niet precies of ze het tennisspelen nu leuker vindt dan napraten aan de bar? Maar goed, als collega en jouw coach ervaar je gelijk hoeveel passie ze heeft voor de arbeidsbemiddeling. Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: humor, enthousiasme, energiek, loyaal en gezellig. Ze staat bij ons bekend  en  zelfs berucht om haar creatieve invulling van onze personeelsuitjes. Hoe ze haar koffie drinkt? Vooral zwart en bij voorkeur met een wolkje Baileys.

 

 

 

 


 

 

Susanne van Nieuwland is vaak te vinden op de bouwput of in de kantine bij haar klanten. Binnen no time heeft ze de bouwafdeling nieuw leven ingeblazen. En ze staat bij ons bekend als sterren kok en verzorgt de meest creatieve lunches.  Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: humoristisch, spontaan, empathisch, collegiaal, maar vooral gezellig om mee te werken. Niet alleen voor ons maar ook voor jou als coach. En hoe ze haar koffie drinkt? Tja, ze switcht van zwarte koffie in de ochtend naar een pittige thee in de middag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ADMINISTRATIE

 

Malika Kouwenhoven is onze rots in de cijfers. Ze verzorgt niet alleen onze boekhouding maar is ook hoofd salarisadministratie en algemene vraagbaak. Met een gezellig muziekje op de achtergrond zorgt ze er elke week weer voor dat iedereen tevreden naar de bankrekening kan kijken. Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: vertrouwen, goed luisteren, nauwkeurig, rustig en planmatig. Maar hoe rustig ze ook overkomt, in onze 30 Seconds Battle scoort ze met het grootste gemak. Houdt ze ook van koffie? Jazeker, voor een lekkere Cappucino beantwoordt ze jouw vragen als eerste.

 

 

 

Anna van Leeuwen is onze rust op de backoffice en administratie. Ze verzorgt de salarisadministratie maar pakt ook onze projecten op. Met haar scherpe oog voor cijfers en details is ze onze rots in de branding. Een paar steekwoorden die goed bij haar passen: vrolijk, levensgenieter, punctueel, rustig, medelevend en vooral energiek. Ze vindt het fijn om jou goed te helpen en denkt ook graag met je mee. Maar is ze een koffieliefhebber? Nou 1 kopje koffie is lekker maar daarna drinkt ze liever thee.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wij staan altijd open voor nieuwe, enthousiaste collega’s! Benieuwd of wij een passende vacature voor jou open hebben staan?
Bekijk dan snel onze interne vacatures