Werken in het leukste vak en dan ook nog eens bij het leukste bedrijf? Ja, dat kan! Wij hebben namelijk een vacature voor recruiter bij Carrera Recruitment. Je komt te werken op onze afdeling Carrera Construction, onze afdeling die gespecialiseerd is in het bemiddelen van personeel voor de bouw.
Wil je weten wat dat inhoudt? Lees dan vooral even verder.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Carrera betekent letterlijk Carrière of loopbaan in het Spaans. In het Nederlands staat het voor een super leuke werkplek met, echt waar, de leukste collega’s! Carrera Construction is een afdeling binnen Carrera Recruitment en op deze afdeling bemiddelen wij personeel voor de bouw. Denk hierbij aan schilders, metselaars, timmerlieden maar ook werkvoorbereiders en projectleiders.
Bij Carrera Construction krijg je de ruimte om te groeien in je functie en we zorgen voor een goed inwerktraject.

Qua arbeidsvoorwaarden zit het ook wel goed, we bieden je namelijk;
– Een uitstekend basissalaris dat varieert van € 2500,00 tot € 3500,00 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
– Een kwartaalbonus EN eindejaarsbonus bij behaalde resultaten.
– Laptop + telefoon van de zaak.
– Gezellige uitjes met het team, dat varieert van een gezellig etentje, een potje lasergamen, een 30 seconds kampioenschap of een weekendje weg.
– 25 vakantiedagen + 6,5 ADV dag op basis van een fulltime dienstverband.
– Gratis lunch en fruit op kantoor.
– Je kunt meedoen in ons tafeltennistoernooi.

JOUW DAG
Je werkt nauw samen met een ervaren Consultant met wie je een team zal vormen.
Op zoek naar leuke kandidaten voor de vacatures zal je op verschillende sites gaan speuren naar geschikte kandidaten. In een eerste telefoongesprek schat je in of er een match is.
Als de kandidaat matcht met je vacature plan je een gesprek in en maak je na het gesprek een mooi CV die we naar de klant sturen.  Naast het zoeken van kandidaten ga je je ook bezig houden met het uitwerken van vacatures en verricht je administratieve werkzaamheden bij een succesvolle match. Dit is slechts een greep uit de vele werkzaamheden van een recruiter.

WIE JIJ BENT
Je neemt een flinke dosis enthousiasme mee en ben je niet bang voor een uitdaging om DE perfecte kandidaat te vinden voor onze klanten in deze lastige arbeidsmarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat vragen we?
– MBO werk en denkniveau.
– Je kunt goed tegen Ad-hoc situaties en schakelt snel.
– Sociale en commerciële vaardigheden brengen je al een heel eind. Wij leren je de rest!
– Goede beheersing van de Nederlandse taal.
– 32 tot 40 uur per week beschikbaar. 

 

De vraag naar goed technisch personeel wordt alsmaar groter. De leukste klanten met leuke vacatures hebben we en nu staan we te springen voor een echte rechercheur die ons kan helpen met het speuren naar de kandidaten.
Heb jij altijd al een grote affiniteit gehad met het recruitment vak of heb je inmiddels wat meters gemaakt als Recruiter, lees dan snel onze vacature verder.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Carrera staat voor Carrière of loopbaan in het Spaans, nee we hebben geen bekende zonnebrillen en zijn ook geen model van een bekend automerk.
Carrera Technics is een afdeling binnen Carrera Recruitment en op deze afdeling bemiddelen wij technici in de installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en metaaltechniek.
Je kunt bij ons rekenen op een enthousiast team aan collega’s met allen dezelfde passie voor het vak en een mooie werkplek in een gezellig pand, maar dit is nog lang niet alles;
– Je krijgt een uitstekend basissalaris dat varieert van € 2.200,00 tot € 3.000,00 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
– Een kwartaalbonus EN eindejaarsuitkering bij behaalde resultaten.
– Laptop van de zaak.
– Gezellige uitjes met het team, dat varieert van een gezellig etentje, een potje lasergamen, een 30 seconds kampioenschap of een weekendje weg.
– 25 vakantiedagen + 6,5 ADV dag op basis van een fulltime dienstverband.
– Gratis lunch en fruit op kantoor.
– een Work-Life-Balance budget, om jouw werk en privé balans nog beter te maken.

JOUW DAG
Je begint de ochtend met het openen van de mailbox om te kijken of er nog sollicitaties binnen zijn gekomen. Je schrijft de sollicitanten die niet passen af en gaat gelijk aan de slag met het bellen van de passende CV’s.
Daarnaast zoek je op de jobsites naar passende kandidaten en probeer je deze enthousiast te maken voor onze vacatures.
Je voert de sollicitatiegesprekken bij ons op kantoor of door middel van een videogesprek.
Ook help je ons met het schrijven van originele vacatureteksten en denk je verder mee met onze employer branding strategie.

WIE JIJ BENT
– MBO werk en denkniveau.
– Je hebt een grote affiniteit, of ervaring met het recruitment vak.
– Woonachtig in de omgeving van Papendrecht.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
– Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
– Je hebt affiniteit met techniek en vind het leuk om hier meer over te leren.