FF voorstellen…Michael!

Met een hart voor de techniek en veel plezier gehad bij mijn vorige werkgever ben ik gegaan voor een nieuwe uitdaging bij Carrera. Ik wilde een nieuwe uitdaging envoor mijn gevoel liep ik vast bij mijn vorige werkgever. Na wat praten met vrienden en familie ben ik gaan solliciteren op Indeed naar de functie Consultant. Hierin heb ik natuurlijk de super positieve verhalen mogen horen met hoe leuk het wel niet is.
Uiteraard ben ik ook bewust van de negatieve verhalen, die zijn mijn vrienden en familie zeker niet vergeten te vertellen. Na het solliciteren belde Kim Lagerwerf mij de dag erna direct, na een leuk en fijn gesprek werd ik uitgenodigd op het prachtige kantoor van Carrera Recruitment. Martijn en Steffie mocht ik toen ontmoeten, mensen met veel passie voor het vak. Na 2 goede gesprekken heb ik mijn nieuwe collega’s mogen ontmoeten. Dit ervaarde ik als zeer prettig en was mijn keuze gemaakt. Carrera is het bedrijf waar ik wil werken.

Met mijn technische achtergrond als constructiebankwerker/Lasser & de verkoop in de toegangscontrole en hang- en sluitwerk mag ik mij aansluiten bij Carrera Technics. Iets wat mij triggerde om juist op deze vacature te solliciteren. Zo gezegd, zo gedaan en aan de slag als consultant!

Naast het werk nog wat in mijn leven?
Zeker! Ik ben woonachtig in Numansdorp, hier heb ik heel veel dingen die mij lief zijn. Zo ben ik vanaf jongs af aan een voetballer en speel ik nog steeds in Numansdorp (N.S.V.V.). Samen met wat jongens waar ik in de jeugd mee heb gezeten spelen we nu in het 1e van N.S.V.V.
Hier haal ik veel plezier en ontspanning uit, ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken tijdens een wedstrijd. En het (vaak) welverdiende biertje na de wedstrijd. Naast voetbal ben ik veel te vinden met mijn vrienden, dan ondernemen we graag een middagje terras of een mooi feestje! 😊

 

FF voorstellen.. Susanne!

FF voorstellen.. Susanne!

Net zoals veel van mijn collega’s ben ik per toeval in het leukste vak ter wereld gerold.Lang, lang, geleden ...
FF voorstellen …. Steffie!

FF voorstellen …. Steffie!

Even voorstellen ... Steffie Wie is de andere eigenaar van Carrera Recruitment BV? Naast meer dan 22 jaar ...