FF voorstellen …. Steffie!

Even voorstellen … Steffie

Wie is de andere eigenaar van Carrera Recruitment BV? Naast meer dan 22 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling heeft Steffie den Hartog ook nog een andere kant waar we nu iets meer over te weten gaan komen. Ze neemt ons mee in haar loopbaan en het prille begin van Carrera Recruitment BV.
Hoi, ik ben Steffie den Hartog, ik woon samen en ben trotse moeder van een zoon van 14 en een dochter van 11. Tevens ben ik mede-oprichter van Carrera Recruitment BV. Aan mij is ook gevraagd om wat meer over mezelf te vertellen.
Tja, waar zal ik eens beginnen?  Nou, er was eens….. Haha nee hoor, dat zal ik jullie niet aandoen! Maar wel een klein stukje geschiedenis:

Ik ben spontaan de recruitment branche ingerold omdat ik het niet meer naar mijn zin had als PR – en Commercieel Medewerkster van aluminium gevels. Ik had de zaterdagkrant opengeslagen bij “Vacatures” en heb gewoon gesolliciteerd op verschillende beroepen die varieerden van Stewardess tot Intercedent. Eigenlijk heb ik er nauwelijks over nagedacht want ik had het zo slecht naar mijn zin dat alles beter was dan mijn toenmalige baan.
Het sollicitatie-drama van Stewardess zal ik niet verder toelichten want ik ben begonnen als Technisch Intercedent in Rotterdam op 1 juli 1997.  Ik ben van Intercedent doorgegroeid naar Commercieel Directeur, Bestuurslid van de NBBU maar uiteindelijk heb ik een nog grotere sprong gewaagd….

 Op 16 april 2008 ben ik samen met Martijn de Vries gestart met Carrera Recruitment BV. Ik was namelijk op 4 februari 2008 voor de 2e maal moeder geworden en ik wilde het roer drastisch om!   

jubileum carrera

We zijn op mijn zolderkamer, vergezeld door mijn twee Britse kortharen, begonnen aan ons avontuur. Aangezien de zolder niet geschikt was voor onze gewenste candidate experience hadden we een kantoorruimte nodig. Zo gezegd, zo gevonden…. zou je denken maar dat was toch best lastig. Ons kantoor moest uitstraling hebben, parkeerruimte, met OV bereikbaar, niet duur en oh ja, in Rotterdam want dat klinkt goed op je visitekaartje. Nou, dat hebben ze dus niet in Rotterdam maar wel in Ridderkerk.

Voor de inrichting zijn we geslaagd op Marktplaats.nl. Prima keuze, enthousiaste verkopers EN zeer betaalbaar. We moesten het alleen nog wel even schilderen, of eigenlijk schuren, primer erop en dan nog 2 x schilderen. Maar goed, onder het genot van de radio, temperaturen rond de 30 graden in juli 2008 was het prima klussen (lees: afvallen van de extra zwangerschapskilo’s) maar ik had het prima naar mijn zin!

Plaatsing(en) tussendoor, merkloze (pruttel potten) koffie zetten met de hand,  zelf leren verlonen, factuur layout verzinnen (en opfluffen), borrel organiseren voor onze 1e echte uitzendkracht en meehuilen met de recessie in Amerika! “Oh, wat vreselijk is dat! Gelukkig zitten we er ver vandaan!” Althans, daar dachten we eind 2008 wel anders over. Dat was onze eerste, echte beproeving maar ook ons geluk. Als we dit gingen overleven dan…. en dat klopte want we zijn nu 11 jaar verder en de recessie is nu ook geschiedenis geworden.

Ik kan nog pagina’s vullen met anekdotes maar dat is voor een volgende keer 😉

Anno nu ben ik nog steeds het maatje van Henk, de mega trotse moeder van Senna en Lizzy, enthousiaste dierenfanaat met twee Britse Kortharen (Beau en Zaffier) maar inmiddels ook een trouwe Golden Retriever; Summer. En last, but certainly not least: trotse mede-eigenaar van Carrera Recruitment BV. 

FF voorstellen….Serena!

FF voorstellen….Serena!

Hi! Ik ben Serena en kom uit de Drechtsteden. Ik ben opgegroeid tussen de monteurs en chauffeurs en mijn ...
FF Voorstellen… Malika

FF Voorstellen… Malika

Ik ben Malika, het (financiële) gezicht achter onze boekhouding. Ik werk sinds 2015 bij Carrera en heb me vanaf de ...