FF voorstellen….Serena!

Hi! Ik ben Serena en kom uit de Drechtsteden.

Ik ben opgegroeid tussen de monteurs en chauffeurs en mijn voorliefde voor auto’s is dan ook met de paplepel ingegoten.  Maar daar sta je dan, met een diploma in de zorg, je gelakte nageltjes en voorliefde voor make-up en beauty recht tegenover de grote boze ‘mannenwereld’..

Hoe ga ik dit aanpakken? Simpel, zoals mijn karakter ook is, recht voor zijn raap.

10 jaar geleden stapte ik een Ford dealer in met de fantastische Pipi Langkous quote;
‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. ‘Vanaf daar is het wiel gaan rollen 😉

Ik ben van customer service, naar werkplaatsreceptie gegaan. Toen ik toch echt mijn huidige functie was ontgroeid besloot ik toch op zoek te gaan naar een andere uitdaging, maar dan nu juist wel de perfecte matches te gaan maken binnen de Automotive afdeling van Carrera!  Het brede scala aan functies, vacatures en klanten is elke dag weer een feestje om te behandelen.

Over feestjes gesproken, daar sta ik graag in mijn vrije tijd, en anders houd ik mij bezig met mijn cursussen binnen de beautybranche, ben ik bezig met mijn eigen racemonster of ben ik te vinden in de krachttraining hoek van de sportschool.

FF voorstellen…Marjolein

FF voorstellen…Marjolein

In het verleden werkte ik bij een bedrijf waar wij al vaker zaken deden met Carrera. Bijzonder vond ik hoe zij net ...
FF voorstellen….Serena!

FF voorstellen….Serena!

Hi! Ik ben Serena en kom uit de Drechtsteden.Ik ben opgegroeid tussen de monteurs en chauffeurs en mijn ...