FF voorstellen…Marjolein

In het verleden werkte ik bij een bedrijf waar wij al vaker zaken deden met Carrera. Bijzonder vond ik hoe zij net even een stapje verder gingen met meedenken, zoeken en begeleiden van zowel de kandidaat als de inlener, kan het niet uitleggen, is het belangrijk-gevoel wat zij je geven.
Jaren later zag ik op LinkedIn een reactie van Kim voorbijkomen op een eigen vacature en uit nieuwsgierigheid ook  even de vacature bekeken, tja die beschrijving dat was ik!!
Getwijfeld, wel- niet… maar uiteindelijk toch maar een mailtje gestuurd, er volgde een gesprek wat mij nog meer het gevoel gaf dat deze functie, bij dit bedrijf, echt  wel iets voor mij is!!

Ik ben hier nu een paar jaar de duizendpoot, waar ze hier de sjieke naam secretarieel administratief medewerkster voor bedacht hebben. De bedoeling is dat ik met mijn werkzaamheden de andere collega’s ontzorg… dit gaat van kantoorbestellingen tot maken contracten en is zo divers!
In de toekomst zal ik mij ook meer gaan bezighouden met vraag en antwoord kandidaat/inlener, maar daar zal ik eerst de kennis voor moeten krijgen.

Alhoewel nog veel te leren, heb ik toch wel het gevoel lekker op weg te zijn en voel me behoorlijk thuis hier, al is dat niet zo moeilijk want zoals ik het al eerder over het stapje extra had…dat geldt eigenlijk voor alles en iedereen dus ook voor mij.

Sinds een jaar ben ik getrouwd, wij gaan samen er graag op, winkelen, wandelen, lekker wekendje weg of gewoon een terrasje pikken. Hij kan geweldig koken en vaak wordt er dan voor vrienden gekookt en maken we er thuis-restaurant van.

Portugal is toch wel onze favoriete relax-bestemming, heerlijk relaxen op een strandbedje onder het genot van een hapje en een drankje om zo de batterij weer op te laden.

 

 

 

FF voorstellen … Kim!

FF voorstellen … Kim!

Even voorstellen ... Kim! Na 4 jaar bij mijn vorige werkgever werd het tijd om op zoek te gaan naar iets anders. ...
FF Voorstellen… Martijn!

FF Voorstellen… Martijn!

Even voorstellen … Martijn! Al ruim 16 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en altijd optimistisch ! Eén van de ...