Even voorstellen… Danny!

Bij mijn vorige werkgever kwam ik terecht in een bepaalde sfeer na ons te vroeg geboren zoon. Na een connectie gemaakt te hebben op LinkedIn met Kim volgde al snel een telefonische afspraak. Dit gesprek was voor mij enorm verhelderend en duidelijk wat ik op dat moment miste.
Niet veel later ben ik op gesprek gegaan en kennis gemaakt mijn ‘het team’. Dit voelde vanaf het moment dat ik de drempel overstapte als thuiskomen, heel cliché maar wel waar.
Nu pas ruim 3 maanden verder is Carrera Recruitment voor mij een werkgever die er alles aan doet om mij te laten slagen!
In het verleden heb ik vaak aan de kant van de tafel gezeten van de kandidaat. En het gevoel wat ik kreeg als hij of zij een baan voor mij had; WOW!
Dat gevoel wilde ik ook doorgeven aan iedereen die binnen stapte! Zo ben ik via via het mooie vak ingerold.
Mooi kan het zijn, maar het is niet binnen 5 minuten allemaal gebeurt…

Uiteindelijk besloten dat ik de Automotive branche ga vertegenwoordigen en wat een wereld is dit! Enorm veel kansen van de werkplaats tot kantoor opties.
Dat maakt en houdt mijn functie ook enorm uitdagend.

Klein inkijken in mijn privé leven:
Ik woon ruim 7 jaar samen met mijn ‘bijna vrouw’ want dit is door de corona uitgestel voor de 2e keer, 3e keer is scheepsrecht ; ) en onze zoon en hond Hummer.
Eten, vrienden, familie en gezelligheid vind ik belangrijk dus besteed hier ook veel tijd aan. Oh en aan FIFA op de PS5 😊.

Er rest mij niets meer dan te zeggen:
Mijn motto; Niet elke dag zal misschien goed zijn, maar er zit wel iets goed in iedere dag!

– Danny