Esmee vijf jaar bij Carrera

Esmee vijf jaar bij Carrera!

In 2014 maakte Esmee als 24-jarige voor het eerst kennis met Carrera Recruitment. Via via kwam zij in gesprek met Martijn en Steffie. Dit voelde van beide kanten gelijk goed en 1 mei 2014 was haar eerste werkdag bij Carrera Recruitment.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder en hebben wij Esmee recent verrast met een klein feestje hier op kantoor. Vijf jaar in dienst willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Normaal gesproken heeft ze alles door maar deze keer was het echt een verrassing. Het kwam totaal onverwachts voor haar. Super leuk!

Wij hebben alles versierd met slingers en ballonnen, posters opgehangen, een fotoalbum gemaakt, allemaal een videoboodschap ingesproken en we hebben natuurlijk taart gegeten.

Carrera

De afgelopen vijf jaar zijn er diverse hoogtepunten maar natuurlijk ook dieptepunten voorbij gekomen. Voor Esmee waren de hoogtepunten toch echt wel het vieren van het 10-jarig bestaan van Carrera met een weekendtrip naar Lissabon. Haar functieverandering heeft ook een grote en positieve rol gespeeld en natuurlijk de verrassing voor haar 5-jarig jubileum, de PV-uitjes en de oprichting van Carrera Engineering BV vond zij ook echt wel hoogtepunten. Eigenlijk zijn het er te veel om op te noemen!

Ze zeggen vaak: “Op naar de volgende vijf jaar!”. Dat gaat zeker goed komen met alles wat er nog komen gaat! 

vijf jaar bij Carrera