EEN NIEUWE BAAN!

Niet echt natuurlijk, het werken in de wereld van de Recruitment blijft natuurlijk het mooiste beroep wat er is.
Gelukkig is ook de liefde tussen mij en Carrera Recruitment is nog lang niet gedoofd.
Met een moeder in de gehandicaptenzorg probeerde zij mij als kind al enthousiast te maken om ook de zorg in te gaan.
Eigenlijk was voor mij al snel duidelijk dat het niks voor mij zou zijn. Ik wilde de commercie in en op een hele andere manier met mensen werken.
Al snel kwam ik erachter dat het werken in de Recruitment sector helemaal mijn ding is.

Begin dit jaar is het haar dan toch gelukt, ik heb een bijbaan, of eigenlijk doe ik sinds dit jaar vrijwilligerswerk met 2 dames met een ‘’ beperking’’
Het klinkt altijd een beetje naar vind ik ‘’ een beperking ‘’ maar ik heb begrepen dat je het op deze manier het beste kunt omschrijven.
We zijn nu een paar maanden onderweg en ik kan je uit volle overtuiging zeggen, ik had het veel eerder moeten doen.
Niet dat ik mezelf volledig in de (gehandicapten)zorg zie werken, maar de dankbaarheid en de eer van ‘’ je werk’’ die je als vrijwilliger hebt is letterlijk onbetaalbaar.
Waar ik in mijn eigen werk te maken heb met commercie, de wensen en eisen van zowel de klant als de werkzoekende en het constante schakelen tussen deze wensen en verwachtingen is soms best lastig.

Vanavond ga ik na mijn werkdag met de meiden koken, ze willen graag nasi en aan mij de taak om ze goed uit te leggen wat er allemaal gehaald moet worden en vervolgens ook leren hoe je het klaarmaakt.
Na een lange en drukke werkdag is het soms best intensief, maar zodra de deur open gaat en ‘’ de meiden ‘’  staan je met een smile van oor tot oor te begroeten maakt dit je dag gelijk al goed.
Vaak is de 1e zin dan ook; we hebben de dagen afgeteld tot je weer zou komen.

Het is een mooi contrast tussen waar we in de arbeidsmarkt mee te maken hebben  en de druk van presteren en succesvol willen zijn, ik weet dat ik hun hele week goedmaak met even wat persoonlijke aandacht, wat hulp en een luisterend oor voor de zaken waar zij tegenaan lopen.

Ik ga voor minstens zo’n lang dienstverband met de dames als het dienstverband dat ik inmiddels heb opgebouwd bij Carrera Recruitment.

– Kim

Steffie 25 jaar in het vak!

Steffie 25 jaar in het vak!

Even een terugblik op een bijzondere dag voor mij…. 1 juli 2022 werkte ik 25 jaar in de uitzendbranche. Ik ben ...
FF voorstellen…Marjolein

FF voorstellen…Marjolein

In het verleden werkte ik bij een bedrijf waar wij al vaker zaken deden met Carrera. Bijzonder vond ik hoe zij net ...