Financieel Administratief Medewerker

  • tag Created with Sketch. Intern
  • pin-3 Created with Sketch. Papendrecht
  • clock Created with Sketch. 16 uur
  • round-euro Created with Sketch. €2.300 - €2.700

Wij zoeken een leuke collega met een prima ervaring op financieel en administratief gebied om onze interne organisatie te komen versterken. We dromen van een kei op het gebied financiën, die administratief elke wedstrijd met gemak gaat winnen. Dromen mag toch wel? Droom jij ervan te werken in een dreamteam, waar normaal doen “heel gewoon” is, waar je elkaar ook iets gunt en je ook nog eens goed verzorgd de dag door komt? Denk aan een gezamenlijke lunch en vers fruit welke iedere dag gereed staan.

 JOUW DAG
Wekelijks komen er uren binnen van onze medewerkers, die we zorgvuldig gaan verwerken. Daarnaast zorgen we wekelijks voor de juiste facturatie naar onze klanten. Dit wordt DE belangrijkste taak van onze nieuwe collega, maar bij afwezigheid van onze Senior collega mag je ook op haar bureaustoel plaatsnemen. Dit betekent dan extra werkzaamheden zoals het verwerken van bankmutaties, nabellen van debiteuren, op orde houden van de personeelsfiles, uitgifte van tankpassen etc.
Alleen salaris en urenverwerking? Neeee, zeker niet want we willen niet dat je jezelf gaat vervelen! Daarom wordt het pakket uitgebreid met diverse administratieve uitdagingen waar je helemaal los mag gaan. Hoe leuk is dat?
Jeetje, noem eens een paar concrete taken?
– Urenverwerking en de complete salarisverwerking
– Facturatie• Debiteuren
– Crediteurenbeheer
– Verwerken van bankafschriften en G-rekening
– Aanlevering pensioenen, Loonheffingen en BTW
– Op orde houden van de personeelsadministratie
– Verzorgen en borgen van ons AVG en VCU beleid
– Ziekmeldingen, uitkeringen en overige correspondentie met uitkeringsinstanties

WIE JIJ BENT
Maar als je nu nog niet overal aan voldoet? Dat geeft helemaal niets want we willen je graag nieuwe vaardigheden leren. Natuurlijk willen we ook graag van jou leren en samen komen we er dan zeker uit. Maar het is wel belangrijk dat je een goede basiskennis hebt want het is geen startersfunctie. We nodigen je graag uit als je beschikt over een MBO 4 diploma, ervaring hebt met salarisverwerking, al eerder bij een bemiddeling of uitzend bureau hebt gewerkt en als je geblinddoekt kunt omgaan met freepack heb je sowieso een streepje voor. Als je ons wegblaast met andere relevante ervaring maak je ook een goede kans. Je bent beschikbaar op maandag en dinsdag en in eerste instantie zijn we op zoek naar iemand voor 12 uur per week. Op termijn is het zeker de bedoeling om op te schalen naar meer uren.

Solliciteer op deze job

Jouw Coach

Steffie helpt je graag verder.

Solliciteer direct

Is dit dé baan voor jou? Voeg je CV hier onder toe met motivatie (niet verplicht) en wij nemen snel contact op! Lang wachten op reactie van ons? Natuurlijk niet! Op werkdagen geven wij binnen 48 uur terugkoppeling. Stuur je een sollicitatie in het weekend? Dan reageren wij op de eerst volgende werkdag. Kom je er niet uit? Bel ons gerust! Wij zijn bereikbaar op het nummer 078-205 30 53. Mailen mag ook naar info@carrera-recruitment.nl

Bedankt

Leuk dat je de eerste stap hebt genomen naar je optimale work-life balance!

Wij hebben jouw sollicitatie in goede orde ontvangen. Lang wachten op reactie van ons? Bij Carrera Recruitment niet! Op werkdagen (proberen) wij binnen 24 uur te reageren. Stuur je een sollicitatie in het weekend? Dan reageren wij op de eerst volgende werkdag.

Wil je zelf ook tussendoor op de hoogte blijven van onze laatste nieuws updates, blogs, whitepapers etc. ? Volg dan Carrera Recruitment op LinkedIn door op deze link te klikken.

Groet,
Team Carrera Recruitment