Recruitment Consultant Technics

  • tag Created with Sketch. Intern
  • pin-3 Created with Sketch. Papendrecht
  • clock Created with Sketch. 40 uur
  • round-euro Created with Sketch. €2.500 - €3.500

 Je hebt energie voor 10, laat je niet snel uit het veld slaan en je bent lekker fanatiek.
Los daarvan bezit je ook een flinke dosis humor en ben je ook commercieel ingesteld.
Als deze tekst bij jou past, lees dan snel onze vacature voor Recruitment Consultant verder.

WHAT’S IN IT FOR ME
Carrera staat voor Carrière of loopbaan in het Spaans, nee we hebben geen bekende zonnebrillen en zijn ook geen model van een bekend automerk.
Carrera Technics is een afdeling binnen Carrera Recruitment en op deze afdeling bemiddelen wij technici in de installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en metaaltechniek.
Je kunt bij ons rekenen op een enthousiast team aan collega’s met allen dezelfde passie voor het vak en een mooie werkplek in een gezellig pand, maar dit is nog lang niet alles…
– Je krijgt een uitstekend basissalaris dat varieert van € 2500,00 tot € 3500,00 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
– Een kwartaalbonus EN eindejaarsbonus bij behaalde resultaten.
– Auto + laptop van de zaak.
– Gezellige uitjes met het team, dat varieert van een gezellig etentje, een potje lasergamen, een 30 seconds kampioenschap of een weekendje weg.
– 25 vakantiedagen + 6,5 ADV dag op basis van een fulltime dienstverband.
– Gratis lunch en fruit op kantoor.

JOUW DAG
We beginnen met een goed inwerk traject waarin je helemaal wordt meegenomen in onze werkprocessen en je ons goed leert kennen.
Eenmaal helemaal ingeburgerd gaan we samen aan de slag om de juiste kandidaten te vinden, deze spreken we vervolgens voor een eerste kennismaking en gaan hierna aan de slag om ze voor te stellen bij onze klanten.
Verder ga je vacature intake gesprekken bij klanten voeren, dit maakt het zoeken naar de juiste kandidaat een stuk makkelijker.
Bij nieuwe klanten maak je zelf afspraken over tarieven en als er een kandidaat gaat beginnen zorg je voor een administratieve afhandeling.
Dit is natuurlijk maar een opsomming van de taken die het meest voorkomen, want verder ben je soms ook luisterend oor, ben je sparring-partner of ben je aan het brainstormen over onze Social Media updates of ben je onderweg met een taart om iemand te feliciteren met zijn nieuwe baan.
Kortom eigenlijk te veel om op te noemen!

WIE JIJ BENT
Je neemt een flinke dosis enthousiasme mee en ben je niet bang voor een uitdaging om DE perfecte kandidaat te vinden voor onze klanten in deze lastige arbeidsmarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat vragen we?
– Enkele jaren ervaring als consultant of als recruiter in de arbeidsbemiddeling.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal.
– HBO werk- en denkniveau.
– 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

 

Solliciteer op deze job

Jouw Coach

Steffie helpt je graag verder.

Solliciteer direct

Is dit dé baan voor jou? Voeg je CV hier onder toe met motivatie (niet verplicht) en wij nemen snel contact op! Lang wachten op reactie van ons? Natuurlijk niet! Op werkdagen geven wij binnen 48 uur terugkoppeling. Stuur je een sollicitatie in het weekend? Dan reageren wij op de eerst volgende werkdag. Kom je er niet uit? Bel ons gerust! Wij zijn bereikbaar op het nummer 078-205 30 53. Mailen mag ook naar info@carrera-recruitment.nl

Bedankt

Leuk dat je de eerste stap hebt genomen naar je optimale work-life balance!

Wij hebben jouw sollicitatie in goede orde ontvangen. Lang wachten op reactie van ons? Bij Carrera Recruitment niet! Op werkdagen (proberen) wij binnen 24 uur te reageren. Stuur je een sollicitatie in het weekend? Dan reageren wij op de eerst volgende werkdag.

Wil je zelf ook tussendoor op de hoogte blijven van onze laatste nieuws updates, blogs, whitepapers etc. ? Volg dan Carrera Recruitment op LinkedIn door op deze link te klikken.

Groet,
Team Carrera Recruitment